Wij hebben een brede range aan producten die buitenspelen leuker maken. Denk bijvoorbeeld aan onze kruipbroeken. Deze zorgen ervoor dat ook de allerkleinsten lekker buiten kunnen kruipen zonder nat te worden. Ook hebben we mooie ontdekartikelen als verrekijkers, loeppotten en zakmessen. Op verzoek stellen we (educatieve) pakketten samen die voor een gunstige prijs afgenomen kunnen worden. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover.

Kinderopvangorganisaties en scholen komen in aanmerking komen voor een kwantumkorting bij grotere afnames ineens, of afname van materialen door meerdere vestigingen binnen één organisatie. Kinderopvangorganisaties en scholen kunnen ook kiezen voor een oudercollectief. Hierbij krijgen ouders de mogelijkheid buitenkleding met korting in te kopen in onze webshop. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct naar onze webshop? Klik hier. Onze producten eerst "live" zien? Kinderdagverblijven en basisonderwijs kunnen een vrijblijvende afspraak maken. Of bezoek ons op een van de beurzen waar wij te vinden zijn! Kijk in de agenda voor een overzicht!